Skip to content →

Debatleider

Poeh poeh, wat is het warm.

Deze eerste zin nodigt niet echt uit om verder te lezen: hoeveel bloggers zullen vandaag hetzelfde geblogd hebben? 354, schat ik.

Anyways, het was een mooie dag. Ik was vroeg wakker, maar dat kwam ook omdat ik een beetje nerveus was. Waarom? Omdat ik ’s avonds een debat moet leiden van Milli Gürüs, de Turkse organisatie die zich inzet voor de emancipatie van de Turkse moslimgemeenschap in Nederland.

Het thema was ‘loverboys’, er waren goede sprekers geregeld en ik moet zorgen voor de participatie van het publiek. En dat was juist het probleem: de sprekers waren iets té goed, en hoorden zichzelf iets te graag praten. Het was snikheet, dus het was belangrijk om de aandacht van mensen erbij te houden. En dat werkt niet als je in een antwoord van 10 minuten drie keer hetzelfde zegt.

Verder was het erg leuk, men was ook tevreden over mijn optreden en daar doe je het uiteindelijk voor. Nu zit ik een beetje in mijn kamer na te chillen met een glas sojamelk. Een kamer die na dit weekend niet langer mijn kamer is: dan ga ik verhuizen naar de twee andere kamers. Relaxed ouwe! Zeker tijdens de winter.

Gepubliceerd in zomer

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.