Skip to content →

Info

Wat is je lievelingskleur?

Groen. En blauw. En rood. En de kleur van de ondergaande zon in m’n kamer.

Wie zou je liever willen zijn dan jezelf?

Moeilijk om te zeggen. Er zijn wel mensen die een fantastisch leven lijken te hebben. Maar een fantastisch leven kan ook heel saai zijn. Of uitputtend. Omdat deze vraag zo moeilijk te beantwoorden is, is mijn antwoord – heel saai – ‘niemand’.

Wat is je beste karaktereigenschap?

Ik steek mijn neus niet in zaken die mij niet aangaan.

Wat is je slechtste karaktereigenschap?

Ik heb nogal de neiging om me als een kluizenaar terug te trekken in m’n huisje, beetje muziek te maken en me van niemand iets aan te trekken. Niet erg sociaal. Maar ik val er ook niemand mee lastig, moet je maar denken.

Bent je wel eens hypocriet?

Ha! Borduurt u hier voort op de vorige vraag? Helaas, deze vraag moet ik beantwoorden met ‘ja’. Ik betrap mij er wel eens op met twee maten te meten. Maar ik probeer het zoveel mogelijk te vermijden.

Komt er een Derde Wereldoorlog?

Ik denk dat de aarde en de mensheid nog wel eventjes zullen bestaan. Ik denk ook dat het in de natuur van mensen zit om te knokken. Zodra we die gekke dictatoren uit het verleden een beetje zijn vergeten, zal er dus weer een nieuwe opstaan en gaan mensen elkaar in naam van religie en vaderland weer verschrikkelijke dingen aandoen.

Waarom schrijf je een weblog? Waar geen dagboek?

Omdat ik het leuk vind om creaties van me – hoe suf ook – online te zetten. Als ik even later de sufheid van iets inzie, haal ik het trouwens vaak ook weer offline. Zo blijft men bezig. Ik schrijf overigens ook in een dagboek, maar dat zet ik om zeer goede redenen niet online.

Wat als wij je willen benaderen met een zeer aantrekkelijke propositie?

Dan kunt u mij bereiken op david AT pompelmoes PUNT nl, daarbij de woorden in kapitalen veranderen in de voor de e-mail gebruikelijke tekens.

Zijn er nog andere leuke websites?

Voor wijsheid, lees www.henkfeltkamp.nl. Voor nieuws over IFRS 4, lees www.ifrs4.com.

2 reacties

  1. willem feltkamp willem feltkamp

    hee david,

    typ ik hoofddorpplein fietsenmaker in als zoekterm, komt jouw pompelmoes er als tweede zoekresultaat uit in Google.

    geinig.

    • Haha grappig! Komt denk ik door het gebruik van de tag ‘Hoofddorplein’. En het feit dat er niet heel veel over fietsenmakers op het Hoofddorplein wordt geschreven misschien?

Reacties niet langer mogelijk.