Skip to content →

Veel gebeurd

Afgelopen week veel gebeurd. Assessment van mijn nieuwe werkgever zonder al te veel kleerscheuren doorstaan. Op het werk komt de invoering van Het Nieuwe Systeem nu gevaarlijk dichtbij. Ik ben nu ook gewoon maandag en dinsdag op het werk. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt. (Mijn collega moet niet zeggen dat ik te hard werk en dat ik me laat uitbuiten, want ik heb er zelf voor gekozen om maar drie dagen per week te werken. Zo hoef ik niet te komen op maandag en dinsdag, maar als ik wil, mag dat natuurlijk.)

Verder heb ik morgen weer een stukje in de krant, over Freenet dit keer. Het artikel gaat erover dat Freenet verboden moet worden, omdat er op grote schaal misbruik van gemaakt wordt. Ik ben benieuwd hoe het gaat vallen; er is nog niet eerder over geschreven in de landelijke pers, alleen in de Nieuwe Revu en dat is geen medium, da’s een blaadje. Maar dus af en toe wel een goede bron ;-). Ik zal het stuk morgen op internet zetten.

Daarnaast was gisteren de jaarvergadering van de afdeling, die ik als voorzitter moest voorzitten. Mijn eerste helemaal volledige vergadering. Ging wel aardig, een lid ging een beetje rellen maar op een gegeven moment had ik het helemaal gehad en heb ik de vergadering er doorheen gehamerd. Toen een leuk debat over kunst en cultuur in Oud Zuid. Daarna nog een biertje maar ik zat er he-le-maal doorheen. Als je moet wennen, kunnen dingen heel zwaar zijn…

Gepubliceerd in alledaags

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.