Skip to content →

Oow druk!

Zo, het is lekker druk. Natuurlijk m’n werk, waar de oude computers eindelijk vervangen zijn door nieuwe, en het inlogsysteem (SDS, Smart Desktop Services) ook helemaal is veranderd. Dat is fijn, maar zorgt deze eerste dagen voor een hoop vragen en problemen. Gelukkig zijn de jongens van PinkRoccade erg behulpzaam.

Helaas waren ze er niet tijdens het testen. Als ze toen aanwezig waren geweest, was het allemaal nog veel soepeler gelopen. Maar nu loopt het allemaal redelijk en begint het voor mij wat minder spannend te worden. Ik word niet meer elke ochtend te vroeg wakker terwijl ik denk ‘SDS!!!’

En de studie, iedere week een samenvatting van een wetenschappelijk artikel van vier A4’tjes inleveren. Ben ik nu hard mee bezig. Verder moet ik ook nog een artikel schrijven voor de krant van aanstaande zaterdag, iets over internet. Ik heb al een idee: ‘de wereld uit de lucht’, over satellietplaatjes en luchtfoto’s op het net.

Verder natuurlijk de PvdA, waarvoor van allerlei georganiseerd moet worden. Het schrijven van het verkiezingsprogramma loopt nu goed, en het scouten gaat ook goed, we hebben al heel wat kandidaten voor de komende verkiezingen. Maar dat kunnen er natuurlijk altijd meer zijn, hoe meer hoe beter, dan hebben we een kwalitatief goede lijst die de kiezers dan te zien krijgen. Dat is in andere stadsdelen wel anders!

Gepubliceerd in alledaags digitaal

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.