Skip to content →

Kubuntu Linux 5.04

“De tijd is gekomen,” zei ik tegen mijn grote vriend Jorrit.
“Welke tijd?” vroeg hij verbaasd.
“De tijd waar ik al zo lang op wacht. De tijd dat het installeren van Linux makkelijker en sneller is dan het installeren van Windows.”
“Wow, dat is inderdaad bijzonder,” zei hij.
Kubuntu Linux, je stopt de cd erin, je moet een paar vragen beantwoorden en het werkt. En de mooie desktop (KDE 3.4) is een stuk sneller en weer een beetje mooier. Ik ben helemaal verslaafd. Helaas zal ik voor bepaalde dingen voorlopig nog wel Windows nodig hebben (m’n webcammetje is nog niet Linux/Mac compatibel), maar oewww… ik zou bijna m’n moeder ook overzetten op Linux. En dat wil wat zeggen!”

Gepubliceerd in digitaal

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.