Skip to content →

Een melancholisch gevoel

Ik ben op zoek naar een gevoel. Een melancholisch gevoel, zo’n zondagavondgevoel van lang vervlogen tijden. Weet u misschien waar ik dat kan vinden? Ik zou er graag een liedje over willen schrijven. En soms heb ik het even, maar dan heb ik net geen gitaar bij me. Of ik heb geen tijd om een liedje te schrijven. Of geen zin.

Het schrijven van liedjes is nog niet zo makkelijk. Het voelen van gevoelens is nog niet zo makkelijk. Het is makkelijker om gewoon door te leven en niet zo veel te voelen. Hoe minder je voelt, hoe makkelijker het is.

Gepubliceerd in amsterdam somber

Eén reactie

  1. Marco Marco

    Geloof me, een melancholisch gevoel is niet fijn. Ik voel me ongeveer een jaar nu melancholisch en ik kom er niet van af, als je weet hoe ik eraf kom zeg het me dan. Het maakt je depresief, ik leef wel, maar beleef niet. Plezier, verdriet etc. ken ik niet meer. Ik sleur mezelf eigenlijk door het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.